Αγαπώ… τριών ετών!

Written by  Σεπ 27, 2016

Τα γενέθλια είναι ανέκαθεν για τον περισσότερο κόσμο μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι θέλουν να τη γιορτάζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τα γενέθλια, όμως, το παιδιού σου λένε ότι έχουν πολλαπλάσια σημασία και σου δίνουν χαρά που δεν μεταφράζεται σε λόγια.

Παιδιά δεν έχω η αλήθεια για να το επιβεβαιώσω, αλλά δημοσιογραφικά το «παιδάκι» μας, αν μπορεί να μου επιτραπεί αυτή η έκφραση, γίνεται σήμερα τριών χρονών. Τρία χρόνια ε; Από τη μία σκέφτομαι πως πέρασε ο καιρός αλλά από την άλλη τι είναι τρία χρόνια; Και όμως ήταν 27 Σεπτεμβρίου του 2013 που δυο αθεράπευτα ρομαντικοί θα πω εγώ,  τρελοί θα πουν οι άλλοι πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν το agapotobasket.gr. Λίγα ή πολλά τόσα μετράει στον "αέρα".

Οι στιγμές που έχουμε ζήσει πολλές, τόσες που αν προσπαθήσω να ξεχωρίσω τις πιο ιδιαίτερες θα αδικήσω άλλες και δεν το θέλω.  Υπήρξαν βέβαια και αυτές που κουραστήκαμε, αγανακτήσαμε, μπορεί και να σκεφτήκαμε έστω και φευγαλέα να σταματήσουμε αλλά η αγάπη πρωτίστως για τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση για το μπάσκετ δεν μας επιτρέπει να το κάνουμε.  

Παραλείψεις υπάρχουν σίγουρα και μας συγχωρείτε για αυτές, άλλωστε όποιος δουλεύει, με όποιο αντικείμενο και αν ασχολείται, δεν γίνεται να μην κάνει λάθη. Αλλά είμαστε εδώ για ακόμα μια αγωνιστική χρονιά ώστε να τα διορθώσουμε και να συνεχίσουμε ακόμα καλύτεροι. 

Σας ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά για τη στήριξη, την υποστήριξη, τις συμβουλές, τις διορθώσεις. Είναι όλα μικρά λιθαράκια του ίδιου οικοδομήματος!   

Αυτά τα λίγα λοιπόν για σήμερα. Ραντεβού στα γήπεδα, ανοιχτά και κλειστά, εκεί που χτυπάει άλλωστε και η καρδιά του αθλητισμού!

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.