«Το σκέφτομαι, το λέω, το γράφω...και έχω ανατριχιάσει ολόκληρη»

Written by  Ιουν 25, 2018
Έχουν περάσει 365 ημέρες και όμως μοιάζει σαν χτες. Οι αναμνήσεις είναι ολοζώντανες στο μυαλό και στην καρδιά όλων όσων το έζησαν από μέσα, από κοντά ή από λίγο πιο μακριά... Σαν σήμερα η Εθνική Ελλάδας των Γυναικών τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Ευρώπης, την καλύτερη στην ιστορία της. Η Άρτεμις Σπανού ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες, δεν καταλάβαινε τίποτα και σήμερα μοιράζεται μέσω του blog της στο agapotobasket.gr τα συναισθήματα της.  
 
«Πέρασε κιόλας ο 1 χρόνος!!! Και όσοι θυμάστε, τότε ξέρετε σε ποιο πράγμα αναφέρομαι και αυτό είναι το περσινό πανευρωπαϊκό και η κατάκτηση της 4ης!!!!! θέσης στην Τσεχία. Το σκέφτομαι, το λέω, το γράφω...και έχω ανατριχιάσει ολόκληρη. Μια ανάμνηση που θα υπάρχει για πάντα στο μυαλό μας και ένα συναίσθημα που δύσκολα το ξεχνάς. Σαν να ήταν χθες μου μοιάζει που παίξαμε τον τελευταίο αγώνα με το Βέλγιο που αν και μας άφησε μια πικρή γεύση αυτός ο αγώνας, εμείς έχουμε να θυμόμαστε όλα τα άλλα συναισθήματα και τις χαρές και τον ενθουσιασμό που ζήσαμε εκείνες τις 10 υπέροχες μέρες στην Τσεχία. Καταφέραμε κάτι πραγματικά το υπέροχο για την ομάδα μας αλλά και για την Ελλάδα μας! Δώσαμε στο κόσμο την «δικαιολογία» και την αφορμή να μάθει τα ονόματα μας και να πανηγυρίσει με εμάς πέρυσι τον Ιούνιο μια τέτοια μεγάλη επιτυχία. Βήμα βήμα από το πρώτο παιχνίδι με μικρούς στόχους που τους επιτυγχάναμε και στη συνέχεια θέταμε τους επόμενους. Με την καθεμία και τον καθένα από εμάς να το ζει το ίδιο αλλά και διαφορετικό τρόπο όλο αυτό που καταφέραμε να κάνουμε. Υπέροχες και απολαυστικές αναμνήσεις έρχονται συνέχεια στο μυαλό μου από εκείνες τις ημέρες που αν και οι 365 ημέρες αυτής της συγκεκριμένης ημέρας πέρασαν ήδη, πιστέψτε με ακόμα νιώθω σαν να είμαι σε εκείνο το ξενοδοχείο στη Πράγα και να το ζω όλο ξανά. Τόσο δυνατό και αληθινό ήταν!

Είμαι σίγουρη πως όλοι κάποια στιγμή έχουμε πει στον εαυτό μας: πόσο μα πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες , οι μήνες , τα χρόνια και δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε καταστάσεις και στιγμές. Το έχω πει και εγώ πάμπολλες φορές. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο χρόνος περνάει με τον ίδιο ρυθμό για όλους μας. Για κάποιο περίεργο λόγο όμως , όταν εσύ διασκεδάζεις και περνάς καλά κάπου τότε ο χρόνος περνάει λες και είναι δευτερόλεπτα. Μπορεί η προετοιμασία μας να ήταν ένας ολόκληρος μήνας αλλά εμάς μας φάνηκε σαν μια  εβδομάδα....Και στο περσινό πανευρωπαϊκό αντί για 10 μέρες που διήρκεσε , εμείς το νιώσαμε λες και ήταν 10 δευτερόλεπτα..και όχι επειδή κάναμε κάτι καλό και φύγαμε χαρούμενες αλλά γιατί αυτό που υπάρχει μέσα σε αυτή μας την ομάδα μας κάνει να περνάμε τόσο μα τόσο καλά που ο χρόνος για εμάς δεν είναι αρκετός.

Αυτό το ωραίο παρεάκι μας, μας έκανε να νοσταλγούμε αυτές τις στιγμές και καθώς πέρασε ένας χρόνος από εκείνες τις ωραίες αναμνήσεις σκέφτηκα να το μοιραστώ και εγώ μαζί σας για να επαναφέρω και σε όλους εσάς κάποια ωραία συναισθήματα που ζήσατε μαζί μας μόλις πριν 365 ημέρες!

Και αφού σας άφησα με ένα χαμόγελο στα χείλη (θέλω να πιστεύω) σας εύχομαι καλό καλοκαίρι με πολλά καλάθια και βουτιές».?

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.