Η Άρτεμις Σπανού μας συστήνει την Γκιόρ

Written by  Νοε 08, 2018
Η σεζόν σε συλλογικό επίπεδο, άρχισε για την Άρτεμις Σπανού, χωρίς ξεκούραση, καθώς ενσωματώθηκε στη νέα της ομάδα, την Ουγγρική Γκιόρ, απευθείας, με το που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της με την Εθνική Ελλάδας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τενερίφης. Η Ελληνίδα φόργουορντ  μοιράζεται μέσω του blog της στο agapotobasket.gr τις πρώτες σκέψεις της, από το νέο σταθμό της καριέρας της.
«Καλησπέρα σε όλη την παρέα και πάλι. Ουγγαρία φέτος και συγκεκριμένα Győr, μια πόλη που βρίσκεται ανάμεσα στη Βουδαπέστη και στη Βιέννη. Τα χρώματα της ομάδας μου φέτος... άσπρο και πράσινο. Πρώτη φορά για εμένα η εμφάνιση με πράσινο και ακόμα δεν με έχω συνηθίσει, αλλά από ότι μου λένε φίλοι φαίνεται πως μου πάει.

Έφτασα στην ομάδα ως η τελευταία παίκτρια που περίμεναν για την ολοκλήρωση του ρόστερ και μπήκα κατευθείαν σε παιχνίδια, αφού το πρωτάθλημα είχε ήδη ξεκινήσει μια μέρα μετά το παγκόσμιο. Για την ώρα η ομάδα έχει ρεκόρ 2-4 το οποίο δεν είναι καθόλου ικανοποιητικό, ειδικά για μια ομάδα που πάντα έχει τη φήμη να βρίσκεται στις πρώτες 3 θέσεις του ουγγρικού πρωταθλήματος. Έκπληξη και για εμένα που καταφέραμε να χάσουμε 4 συνεχόμενους αγώνες αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει... Ίσα ίσα που ακόμα είναι η αρχή του πρωταθλήματος και εννοείται πως έχουμε περιθώρια για να τον γυρίσουμε τον τροχό, όπως και πιστεύω θα γίνει. Η ομάδα διψάει για να ξεκινήσουμε τις νίκες και επίσης δεν το βάζουμε ποτέ κάτω και συνεχίζουμε στις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτερες σαν σύνολο!

Να σας πω επίσης ότι η πόλη της Γκιόρ έχει την δίκη της ομορφιά και μοναδικότητα. 7 γέφυρες υπάρχουν αφού έχουμε και το ποτάμι που περνάει από εμάς. Το σπίτι μου είναι σε ένα χωριό 10 λεπτά από την πόλη, σε ήρεμη περιοχή και βολική θα έλεγα γιατί έχω εύκολη πρόσβαση είτε στο εμπειρικό κέντρο είτε στην πόλη. Χρόνος δεν υπάρχει αρκετός εκτός γηπέδου όποτε αρκετές ώρες τις περνάω σπίτι για χαλάρωμα και ξεκούραση. Και κάτι περίεργο για την εποχή εδώ στην Ουγγαρία είναι ότι ακόμα έχουμε ήλιο!!!!!!! Αρκετά παράξενο εδώ για Νοέμβριο ειδικά, όποτε αφού υπάρχει ήλιος υπάρχουν και αρκετά χαμόγελα ακόμα?. Συνεχίζουμε δυνατά με θετική ενέργεια και σκέψεις και η ομάδα μας θα γυρίσει τον τροχό και θα μπούμε στις νίκες. Περιμένω να μου στείλετε και εσείς τις θετικές σας σκέψεις και τη θετική σας ενέργεια!!!!»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.