Print this page

Σκοράροντας χαμόγελα!

Written by  Ιαν 04, 2019

Τις μέρες των εορτών κυρίως, αλλά όχι μόνο τότε, υπάρχουν και αυτοί οι διαφορετικοί αγώνες, που μας κάνουν λίγο περισσότερο παιδιά για λίγο, δίνοντας μας τη δυνατότητα να  προσφέρουμε με όχημα αυτό που υπηρετούμε, από όποιο μετερίζι και αν το κάνουμε.



Σε έναν τέτοιο αγώνα είναι αφιερωμένο και το πρώτο blog της Άρτεμις Σπανού στο Agapotobasket.gr, για το 2019,  καθώς υπήρξε μέλος  του αγώνα «Τρίποντα αγάπης και αλληλεγγύης με την Στέλλα Καλτσίδου», που διοργάνωσε η Pressing Team, λίγο πριν δύσει το 2018, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, προσφέροντας όμορφες φάσεις και πολλά χαμόγελα, «αναγκάζοντας» μάλιστα τους οικοδεσπότες να της «καταθέσουν» πρόταση μεταγραφής...

Ο λόγος στην ίδια λοιπόν:

«Καλή χρονιά και από εμένα εύχομαι σε όλους με υγεία πάνω από όλα και πολλά πολλά χαμόγελα.

Και λέγοντας για χαμόγελα αυτό εδώ το κείμενο είναι αφιερωμένο στην προηγούμενη Πέμπτη και στο απογευματινό φιλανθρωπικό αγώνα στο γήπεδο του Έσπερου.

Η Pressing Team κατάφερε και φέτος να διοργανώσει έναν αγώνα που σκοπό είχε πρώτα από όλα να βοηθήσουμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μαζεύοντας ρούχα , τρόφιμα, σχολικά είδη και φάρμακα. Επίσης και πολύ σημαντικό, να τιμήσει μια μεγάλη αθλήτρια και μπασκετμπολίστρια της χώρας μας, την Στέλλα Καλτσίδου και να μας δώσει την δυνατότητα να την χειροκροτήσουμε για άλλη μια φορά για ότι έχει προσφέρει στο άθλημα που αγαπάμε,εντός και εκτός Ελλάδας.

Ένας εορταστικός αγώνας με πολλά χαμόγελα, αγκαλιές και χαρά μέσα σε αυτές τις δυο ώρες που περάσαμε στο γήπεδο. Είμαι σίγουρη πως οποίος βρέθηκε σε αυτό το γήπεδο το απόγευμα της Πέμπτης έφυγε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο, γιατί αυτό είχε σκοπό να κάνει αυτό το παιχνίδι, να μας κάνει να περάσουμε καλά λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Πολλά παιδιά που κατάφεραν να σκοράρουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν το αγαπημένο μας άθλημα. Να τρέξουμε όλοι μαζί να μοιραστούμε τη μπάλα και να χειροκροτήσουμε όποιον σκόραρε. Επίσης, πολλά γλυκά και σοκολάτες για τα παιδιά που τους έκανε να χαμογελάσουν , αν και εδώ πρέπει να πω ότι οι σοκολάτες έκαναν εμάς, την μπλε ομάδα, να χαμογελάσουμε πιο πολύ από τους μικρούς μας φίλους. Καταλαβαίνετε πως είναι ημέρες εορτών και ξεχνάμε λίγο την διατροφή μας, χα χα.

Πραγματικά σπουδαίο event από την Pressing Team και το χαρήκαμε και το διασκεδάσαμε όλοι εμείς  συμμετείχαμε σε αυτό. Ήσασταν όλοι υπέροχοι και χάρηκα που είχα τη δυνατότητα να σας γνωρίσω επίσης. Σας ευχαριστούμε και ελπίζω να υπάρξουν πολλά παραπάνω στο μέλλον.

Όποτε δίνουμε ραντεβού για το επόμενο και περιμένουμε ακόμα περισσότερους φίλους του αθλήματος να έρθουν να το χαρούν με εμάς και την παρέα μας.

Με όχημα τον αθλητισμό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά!!!!»