Print this page

«Είμαστε όλοι νικητές»

Written by  Ιουν 12, 2019

Στο άκουσμα για τον αγώνα είπε το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Άρτεμις Σπανού ήταν μέρος της μεγάλης παρέας που αγωνίστηκε για την ενίσχυση του Συλλόγου Ελπίδα-φίλων παιδιών με καρκίνο, σε έναν αγώνα που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των 25ου και 174ου δημοτικών σχολείων Αθηνών και ο αθλητικός τους Σύλλογος, “Wolves Academy”. 



Λίγες μέρες μετά και ενώ τα χαμόγελα όλων και η χαρά για το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμα ολοζώντανες, η διεθνής παίκτρια, μοιράζεται μαζί μας της σκέψεις της, μέσω του blog της στο Agapotobasket.gr. 

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, 

Αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο σε ένα ιδιαίτερο αγώνα που είχα την τιμή να συμμετάσχω τη Τετάρτη που μας πέρασε και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι. Ένας φιλανθρωπικός αγώνας που διοργανώθηκε από το σύλλογο γονέων του 25ου &174ου Δημοτικού και φυσικά των WOLVES για την τελετή λήξης των δραστηριοτήτων για την χρονιά 2018-2019. Μεγάλη πρωταγωνίστρια η κυρία Γκρίτζαλη που και με τη βοήθεια των δημοσιογράφων του pressing team κατάφεραν να το οργανώσουν και να μαζευτούν πράγματα και χρήματα για το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ με παιδιά με καρκίνο. Πολλές παρουσίες και φίλοι του μπάσκετ που έκαναν αυτό τον αγώνα γιορτή και προσέφεραν πολλά πολλά χαμόγελα σε μικρά παιδιά. 

Από μεριάς μου μπορώ να πω ότι το να συμμετάσχω σε αγώνες με αυτό το στόχο και σκοπό είναι τιμή μου και ευχαριστώ όλους για την πρόσκληση. Ήταν μια μοναδική γιορτή και πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί, είτε ως θεατής είτε ως αγωνιζόμενος, τις διαιτητές μας, τους φωτογράφους μας και τους χορηγούς μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που προσφέρατε για ένα καλό σκοπό. Πολλά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χορέψουν, να γελάσουν, να μας γνωρίσουν και να μας προσφέρουν και εμάς πολλά χαμόγελα. Ένας φιλανθρωπικός αγώνας με πολλά καλάθια και από τις δυο ομάδες και όπως είχαμε πει και μεταξύ μας, δεν υπήρχε νικητής γιατί πολύ απλά όλοι είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ σε αυτό το σκοπό. Είναι σημαντικό και ευχάριστο που υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν με αυτό το τρόπο. Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήραν μέρος ώστε να οργανωθεί και πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας. 

 

Περιμένοντας τον επόμενο αγώνα εναντίον της pressing team για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο!!!