Print this page

«Respect για εσένα captain»

Written by  Αυγ 09, 2019

Οι λέξεις δεν βγαίνουν και πως να βγουν άλλωστε, πως να χωρέσουν τόσα χρόνια σε μερικές γραμμές; Η κοινή τους πορεία μεγάλη και οι στιγμές που έχουν ζήσει μαζί με τη Εθνική Ελλάδας είναι αμέτρητες και δεν μπαίνουν σε ζυγαριά, κάθε μια έχει την δικιά της αξία.


Η Άρτεμις Σπανού μοιράζεται με όλους μέσω του blog της στο Agapotobasket.gr σκέψεις και συναισθήματα μετά το «αντίο» της Εβίνας Μάλτση από την Εθνική Γυναικών.

«ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ!!!!!!!!!!!!

Κάθομαι εδώ και προσπαθώ να αρχίσω το κείμενο μου.....έχει περάσει ήδη μια ώρα και ακόμα ζορίζομαι...ένα από τα πιο δύσκολα κείμενα που θα γράψω και το ξέρω!! Η σκέψη και μόνο με ανατριχιάζει.

Εβίνα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Εβίνα ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που σε συνάντησα για πρώτη φορά. Πριν 10 χρόνια ήταν η στιγμή που γνώρισα το είδωλο μου και την καλύτερη Ελληνίδα παίκτρια. Ήμασταν στην Κύμη και είχα έρθει να παρακολουθήσω την προπόνηση της εθνικής ομάδας Γυναικών. Ακόμα το θυμάμαι το πως έτρεμα τη στιγμή που μιλήσαμε. Το χαμόγελο είχε φτάσει στα αυτιά και τότε ήταν που βγάλαμε και την πρώτη φωτογραφία μαζί. Που να ξέραμε και οι δυο ότι μετά από εκείνη την ημέρα θα μπορούσαμε να λέμε ότι έχουμε χιλιάδες φωτογραφίες, στιγμές και αναμνήσεις μαζί.

Έχουμε μαζί σε εθνική ομάδα 5 χρόνια και από αυτά τα 3 είμαστε και συγκάτοικοι... νιώθω τυχερή και ευγνώμων που έχουμε να θυμόμαστε μαζί χαρές, λύπες, χαμόγελα, δάκρυα, ενθουσιασμούς, απογοητεύσεις, νεύρα, επιτυχίες, αγκαλιές, και συναισθήματα που και να τα περιγράφαμε δεν θα μπορούσαν να μας καταλάβουν.

Εβίνα σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις προσφέρει για το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα! Σε ευχαριστούμε για το πάθος σου, για την αγάπη σου, για τον ενθουσιασμό σου, για τις θυσίες σου, για το παράδειγμα σου, για το άτομο σου και για όλες τις επιτυχίες και την ιστορία που έρχονται με το όνομα σου. Είσαι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη χώρα μας και για το άθλημα που αγαπάμε όλοι. Είσαι ο λόγος που πολλά κορίτσια, μαζί και εγώ, αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε το μπάσκετ και θέλαμε και θέλουμε να φτάσουμε στο ταβάνι μας. Το όνομα σου έχει τεράστια ιστορία , η οποία δεν θα ξεχαστεί και θα ακολουθεί την εθνική μας ομάδα για πολλά πολλά χρόνια. Καμία σαν εσένα δεν θα υπάρξει!

Εβίνα σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις προσφέρει σε εμένα προσωπικά. Και είναι πολλαααααααααα!!!!! Σε ευχαριστώ που με πήρες από κοντά από την πρώτη στιγμή και θέλησες να μου διδάξεις και μάθεις όλα όσα ξέρεις. Να μου μεταφέρεις εμπειρίες και γνώσεις και να με μεγαλώσεις πρώτον μπασκετικά και μετά σαν άνθρωπο. Δεν έχει υπάρξει στιγμή που να είμαστε μαζί και να μην έχω πάρει κάτι από εσένα. Εντός η εκτός παρκέ. Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα αληθινή και ειλικρινής. Είσαι μια τεράστια παίκτρια και πάνω από όλα ένας καταπληκτικός άνθρωπος.

Ήρθε η στιγμή που αποχαιρετάς την εθνική σου ομάδα! Την αγαπημένη σου ομάδα! Εσύ και μόνο ξέρεις πόσο δύσκολο σου ήταν να πάρεις αυτή την απόφαση και πόσο μάλλον να την ανακοινώσεις και να την κάνεις επίσημη. Αυτό που θέλω να ξέρεις όμως είναι ότι θα είσαι πάντα μαζί μας και η εθνική ομάδα γυναικών της Ελλάδας θα σε αγαπάει το ίδιο όσο την αγαπάς και εσύ!

ΕΒΙΝΑ ΜΑΛΤΣΗ νούμερο 9 θα μείνεις αξέχαστη!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες το μεγαλείο σου μαζί με όλους εμάς!!!

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε αλλά είμαι σίγουρη ότι ο επόμενος που θα ανοίξει θα είναι εξίσου επιτυχημένος.

Respect για εσένα captain!!!!!!!!»