Πρώτο φιλικό στο ΟΑΚΑ

Written by  Οκτ 02, 2013

Τα αποκαλυπτήριά του στον κόσμο του θα κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο του φιλικό στο ΟΑΚΑ με την Αστάνα από το Καζακστάν, στην οποία αγωνίζεται και ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» Πατ Καλάθης.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, κατά την MediaDay, την οποία αναφέρθηκε στους στόχους της χρονιάς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα για την προετοιμασία της, επεσήμανε πως όλα τα φιλικά στο εξής θα είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ομάδα, αφού το πρώτο μέλημα είναι να γίνουν «ένα». Η ομοιογένεια και η δοκιμή των συστημάτων ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα θα είναι ο κύριος στόχος των φιλικών που θα δώσει ο Παναθηναϊκός, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αστάνα, κάτι που φάνηκε ότι υπάρχει έντονη ανάγκη έπειτα από τις εμφανίσεις της ομάδας στο τουρνουά της Μόσχας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κάλεσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να στηρίξουν τις προσπάθειές τους και να γεμίσουν το γήπεδο. Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά συστήματα και σχήματα ενόψει και των κρίσιμων επίσημων αγώνων που ακολουθούν, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνά πως δεν έχει στη διάθεσή του και δε μπορεί να υπολογίζει στις βοήθειες των Ούκιτς και Μαυροκεφαλίδη.

Ο Κροάτης γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες ακόμα, ωστόσο, τα ευχάριστα ήρθαν από τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, ελπίζοντας να ξεπεράσει σύντομα τον τραυματισμό που έφερε στις αποσκευές του από το πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.

Η αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αστάνα, θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη, καθώς θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από τον επίσημο χορηγό επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Onsports.gr.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.