Ο Μάικ Μπατίστ στο «Agapotobasket.gr»

Written by  Οκτ 03, 2013

Επιθυμία του ήταν πάντα να τερματίσει την καριέρα του στην ομάδα που πέρασε εννέα μοναδικά χρόνια και αγαπήθηκε πολύ. Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να επιστρέψει, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να το αποφασίσει.

Ο Μάικ Μπατίστ επέστρεψε, είναι πολύ χαρούμενος και δηλώνει έτοιμος να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους για μια ακόμα φορά με το «τριφύλλι». Ο σέντερ των νταμπλούχων Ελλάδας μίλησε στο «Agapotobasket.gr» και τη Σεβαστή Βρακατσέλη.

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ποιος δεν θα ήταν! Ήμουν εδώ για εννέα χρόνια, είναι σαν δεύτερο σπίτι μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Αλλά τώρα που τελείωσε η «σαπουνόπερα» της επιστροφής, είναι η ώρα να γυρίσουμε στη δουλειά και να παίξουμε μπάσκετ, να δουλέψω σκληρά και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο καλύτερα μπορώ»

Για το αν θα τελειώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό

«Φυσικά! Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επέστρεψα. Από το καλοκαίρι, ακόμα και πριν γυρίσω στον Παναθηναϊκό άρχισα να σκέφτομαι πότε θα σταματήσω. Όσο μεγαλώνω δε θέλω κάθε χρόνο να αλλάζω χώρες, δεν είναι κάτι που θα ήθελα. Έτσι, όταν μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος χάρηκα πολύ και σκέφτηκα ότι η πόρτα ήταν ανοικτή. Έτσι, το μυαλό μου ήταν ήδη κατά 90% θετικό. Χρειάστηκα μόνο λίγο χρόνο για να το συζητήσω με την οικογένειά μου. Και στο τέλος, πήρα την απόφασή μου και ήταν αυτό που ήθελα να κάνω»

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς

«Ξέρεις ποιοι είναι οι στόχοι. Να κερδίσουμε και τους τρεις τίτλους. Το ότι έχουμε διαφορετικό προπονητικό τιμ ή διαφορετικούς παίκτες δε σημαίνει ότι οι στόχοι αλλάζουν. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και στοχεύουμε πολύ ψηλά. Το να κερδίσουμε και τους τρεις τίτλους είναι πάντα ο στόχος. Δεν θα είναι εύκολο. Είναι πάντα δύσκολο, αλλά έχουμε την ομάδα που μπορεί να το καταφέρει και στο τέλος νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους».

 

Δείτε τις δηλώσεις του Μάικ Μπατίστ στο «Agapotobasket.gr»:

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.