«Πολύ σημαντικό κλαμπ ο Ολυμπιακός»

Written by  Οκτ 07, 2013

Η χαρά ξεχείλιζε στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Γιώργο Πρίντεζη να μοιράζουν συγχαρητήρια και να αφιερώνουν το τρόπαιο στον κόσμο και τους προέδρους της ομάδας.

 «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την εξέλιξη του σημερινού παιχνιδιού Το ταξίδι αυτό θα είναι για μας μια αξέχαστη εμπειρία. Γνωρίσαμε την κουλτούρα ενός λαού που αγαπάει τα σπορ. Και ταυτόχρονα πήραμε πάρα πολλές πληροφορίες για το πώς παίζεται το μπάσκετ στη Λατινική Αμερική», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα που είχε η ομάδα του σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση.

«Σήμερα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε προετοιμασία όσον αφορά στην τακτική του αντίπαλου, έτσι ήμασταν πιο έτοιμοι να αντιδράσουμε στον τρόπο παιχνιδιού της Πινέιρος και ταυτόχρονα ήμασταν πιο ξεκούραστοι γιατί είχαμε ακόμα δυο μέρες εδώ και είχαμε προσαρμοστεί στη μεγάλη διαφορά ώρας», σημείωσε.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε συγχαρητήρια και αφιερώσεις, ενώ επεσήμανε πόσο σημαντική ήταν αυτή η εμπειρία για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους παίκτες της ομάδας. «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να πω ότι έχουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είχαμε τόσο κόσμο δίπλα μας. Δίνει τη δυνατότητα στους καινούριους μας παίκτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό κλαμπ είναι ο Ολυμπιακός. Είδαν την υποστήριξη που είχαμε στην άλλη μεριά του πλανήτη. Και θα τους βοηθήσει στην προσαρμογή τους. Θα ήθελα κι εγώ να αφιερώσω στους προέδρους μας και για την ευκαιρία που μας δίνουν συμμετέχοντας σε αυτό το μεγάλο κλαμπ να κατακτάμε τίτλους», κατέληξε.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

 

 

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου και τη σημασία που έχει για την ομάδα, αφιέρωσε το τρόπαιο στους προέδρους, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας και ευχήθηκε η χρονιά που ξεκινά να κυλήσει με υγεία για όλους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινά η χρονιά με έναν τόσο όμορφο τρόπο. Σήμερα κερδίσαμε έναν τελικό ως Πρωταθλητές Ευρώπης με τους Πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής. Είναι ένας θεσμός πολύ σημαντικός για τη FIBAκαι είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε αυτόν. Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό για τη χώρα που η τελευταία ομάδα που πήρε αυτό το Διηπειρωτικό και η πρώτη που το ξαναπαίρνει είμαστε εμείς και αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ όμορφο για την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ. Μακάρι να γίνει θεσμός γιατί είναι πραγματικά μια πολύ όμορφη διοργάνωση που από ό, τι είδα το χάρηκε πολύ ο κόσμος. Ξέχωρα από την κούραση, είναι κάτι πολύ όμορφο να γίνεται κάθε χρόνο με τις δύο καλύτερες ομάδες δύο Ηπείρων. Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους που ήρθαν και μας υποστήριξαν όχι μόνο σήμερα, αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους προέδρους μας που κράτησαν ένα πολύ μεγάλο μέρος του κορμού και εκ μέρους όλων των παικτών θα θέλαμε να τους αφιερώσουμε το συγκεκριμένο Κύπελλο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία όλοι», δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.