Print this page

Διαψεύδει το «Βήμα» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Written by  Οκτ 07, 2013

Στην αντεπίθεση κατά της εφημερίδας «Το Βήμα» πέρασε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή δημοσίευμά της πρώτης, σύμφωνα με το οποίο ο Υπουργός Πολιτισμού τη βοήθησε στο θέμα της με το ΟΑΚΑ.

 

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

1. 1.    Το δημοσίευμα δεν έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα και ο αρμόδιος συντάκτης οφείλει να αναθεωρήσει άμεσα αναζητώντας το πραγματικό ρεπορτάζ και όχι αυτό που έγραψε.

2. 2.     Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ουδέποτε απαίτησε ούτε κι  έλαβε κυβερνητικά δώρα.

3. 3.     Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι η μόνη εταιρεία που τηρεί τις οικονομικές της υποχρεώσεις απέναντι στο ΟΑΚΑ κι αν γινόταν πραγματικό ρεπορτάζ, τότε θα είχαν τη δυνατότητα να το διαβάσουν όλοι.

4. 4.      Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την έκπληξη όπως και την αποδοκιμασία μας για το γεγονός ότι ιστοσελίδες αναδημοσίευσαν αβίαστα το «ρεπορτάζ» της εφημερίδας και χωρίς καν να διασταυρώσουν τα στοιχεία ως όφειλαν.

5. 5.      Προκαλεί  γέλιο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος Όμιλος  επιτρέπει να δημοσιεύονται «ρεπορτάζ» που κατηγορούν αβίαστα τρίτους για κυβερνητικά δώρα! Πιθανότατα να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. 

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της.».