Print this page

Σπανούλης: «Ο Ολυμπιακός πάντα στοχεύει ψηλά»

Written by  Οκτ 07, 2013

Χαρούμενοι για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλου, το οποίο αφιέρωσαν στους προέδρους και τους φιλάθλους τους είναι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε σε επίσημο κανάλι της ομάδας ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης.

 Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ανέφερε: «Είναι κάτι όμορφο να έχουμε κατακτήσει όλους τους τίτλους τα τελευταία τρία χρόνια είναι ένας τίτλος που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι που το πήραμε». Ο έμπειρος γκαρντ, ωστόσο, επεσήμανε πως η ομάδα δεν πρέπει να επαναπαυθεί, καθώς τα δύσκολα έρχονται. «Τώρα έρχεται μια πολύ μεγάλη και δύσκολη χρονιά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο Ολυμπιακός πάντα στοχεύει ψηλά. Αυτόν τον τίτλο τον αφιερώνουμε στους προέδρους μας. Και στον κόσμο μας που όπου κι αν παίζουμε μας ακολουθεί. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους έχουμε χαρούμενους και να κατακτήσουμε και άλλους τίτλους στη συνέχεια».

Σε ερώτηση, αν παρ’ όλα αυτά, η κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου μπορεί να θεωρηθεί ως ένα καλό σημάδι για τη συνέχεια της χρονιάς, ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης σχολίασε: «Είναι ένας καλός οιωνός. Υπάρχουν παιδιά που κατέκτησαν κάτι για πρώτη φορά στη ζωή τους. Είναι καλό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας, την ψυχολογία. Πολλοί λένε ότι είναι ένας απλός τίτλος, ότι είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Συμφωνώ, αλλά για να φτάσεις να παίζεις σε αυτά τα παιχνίδια σημαίνει ότι έχεις πρώτα κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Καταφέραμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια».

Για τον κόσμο της ομάδας, τέλος, που δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ο Βασίλης Σπανούλης είχε μόνο ευχαριστίες να μοιράσει: «Ήταν καταπληκτική η υποστήριξή τους. Είναι φανταστικό να έρχεσαι να παίζεις στην άλλη άκρη της γης και να έρχονται Έλληνες και οπαδοί του Ολυμπιακού και να υποστηρίζουν την ομάδα. Είναι αυτό που λέμε ότι όπου και να πάμε, πάντα οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μας ακολουθούν», πρόσθεσε.

Δείτε τις δηλώσεις του Σπανούλη στο olympiacosbc: