Μάντζαρης: «Μου λείπει ακόμα το Κύπελλο»

Written by  Οκτ 08, 2013

Ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι η επιστροφή του στην δράση μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού.

 Ο νεαρός γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης ερωτηθείς σχετικά, συμφώνησε πως καλύτερη επιστροφή για τον ίδιο, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. «Η επιστροφή μου να συνδυαστεί με ένα Διηπειρωτικό, που λίγοι το έχουν πάρει, είναι πολύ σημαντικό για εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε και για τους στόχους του με την ομάδα, τους τίτλους που έχει κατακτήσει μέχρι τώρα, αλλά και το…απωθημένο του! «Μου λείπει ακόμη το Κύπελλο Ελλάδας. Το έχω και αυτό στόχο για φέτος, άλλα ευτυχώς με έχει αξιώσει ο Θεός με αυτή την ομάδα και τα έχουμε σηκώσει όλα. Μακάρι να σηκώσουμε πάρα πολλά ακόμα», τόνισε.

Όσον αφορά στα συναισθήματά του μετά τους αγώνες για το Διηπειρωτικό Κύπελλο: «Σίγουρα είναι περηφάνια, νοιώθεις χαρά. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση που είχαμε τόσο κόσμο δίπλα μας να μας στηρίζει σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Ένα τρόπαιο είναι πάντα ένα τρόπαιο και το πανηγυρίζουμε όπως του αναλογεί».

Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού:

 

 

Πηγή: olympiacosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.