Πεδουλάκης: «Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα»

Written by  Οκτ 09, 2013

Με μια ευρεία νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος, φρόντισε, ωστόσο, να προσγειώσει τους παίκτες του.

 

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ο τεχνικός των «πρασίνων» επεσήμανε τη σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτες του, κάτι που είναι από τα ζητούμενα στην ομάδα, ενώ επεσήμανε τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού. «Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί ήταν νοκ άουτ και έκρινε το αν θα συνεχίσουμε στην επόμενη φάση ή όχι. Το πιο σημαντικό στοιχείο της ομάδας μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Και αυτήν την φορά ήμασταν. Ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου αναγκάσαμε το Ρέθυμνο να κάνει πολλά λάθη και να πάρουμε εμείς την διαφορά στο σκορ», ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος τεχνικός επεσήμανε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμα πολλά, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της. «Ακόμα, δεν είμαστε έτοιμοι και θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και ομαδικοί. Όλα τα παιδιά θέλουν δουλειά, ειδικά οι νέοι αν και φαίνεται πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο», σημείωσε. 

Όσο για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και τη συμμετοχή του στην δωδεκάδα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε πως αυτό έγινε προκειμένου «να μπει στο κλίμα της ομάδας. Οι γιατροί  θα μας πουν πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί», εξήγησε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.