Γιαννακόπουλος: «Στον Γκάλη αξίζουν μόνο τιμές»

Written by  Σεπ 20, 2014

Τον σεβασμό του για την προσφορά του μεγάλου Νίκου Γκάλη εξέφρασε με δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος, ωστόσο, δεν θα δώσει το παρόν στο τουρνουά  «Nick Galis Cup», όπου επρόκειτο να κάνει και τη βράβευση προς τον «θρύλο» του ελληνικού μπάσκετ.

 

Η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου:

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό και δεν γνωρίζει τι σημαίνει ο Νίκος Γκάλης. Χάρη σ' εκείνον χιλιάδες ανθρώπων ασχολήθηκαν με το μπάσκετ ενώ κατέκτησε δικαίως την αναγνώριση και τον σεβασμό φίλων κι αντιπάλων.

Στον Νίκο Γκάλη αξίζουν μόνο τιμές και σεβασμός και από την πλευρά μας δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στην ΚΑΕ Άρης για την εξαιρετική πρωτοβουλία της να διοργανώσει αυτό το τουρνουά το οποίο ευχόμαστε να γίνει θεσμός. Ως Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε παρόντες και ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού κι αναγνώρισης να τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη για την ανεκτίμητη προσφορά του στο άθλημα που αγαπάμε αλλά και στον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα».

Όπως ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κατάφερε να παραβρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη βράβευση, καθώς δεν του το επέτρεψε το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα. Αντ΄αυτού, την τιμητική πλακέτα στον Νίκο Γκάλη αποφασίστηκε να παραδώσει εκ μέρους του Παναθηναϊκού, ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Πηγή: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.