Μοίρασε συγχαρητήρια ο Γκάλης

Written by  Σεπ 22, 2014

Συγχαρητήρια στη διοικηση και τους φιλάθλους για την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου τουρνουά "Nick Galis Cup" έδωσε με μήνυμά του ο Νίκος Γκάλης, ενώ κάλεσε και πάλι τον κόσμο του Άρη να βοηθήσει στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας.

 

Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη:

«To πρώτο τουρνουά "Nick Galis Cup"  έφθασε στο τέλος του. Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΚΑΕ ΆΡΗΣ, στην οργανωτική επιτροπή αλλά και στις ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά.
Νομίζω ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και όσοι το παρακολούθησαν από την τηλεόραση είδαν ένα όμορφο θέαμα και παιχνίδια αμφίρροπα από αυτά που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Το ευτύχημα είναι ότι ο ΆΡΗΣ με μια νέα ομάδα και σαφώς με το πιο μικρό μπάτζετ από τις τέσσερις ομάδες κέρδισε το τρόπαιο αλλά κυρίως έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο. Με σωστή δουλειά και βλέποντας ένα - ένα τα παιχνίδια των επίσημων διοργανώσεων μπορεί στο τέλος της χρονιάς να φθάσει στην κατάκτηση των στόχων που θα βάλλουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία.
Η παρουσία του κόσμου ήταν την δεύτερη μέρα πιο μαζική και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε εξαιρετική. Περιμένω από τον κόσμο του ΆΡΗ τώρα που είδε και την ομάδα να δείχνει καλή εικόνα να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας. Μπορεί να έχουν πουληθεί μέχρι τώρα περισσότερα από 1.000 αλλά ο στόχος των 3.000 παραμένει. Ας βοηθήσουμε όλοι στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ομάδας που γίνεται και πρέπει για το καλό του ΆΡΗ μας να πετύχει.
»

Πηγή: NickGalis6

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.