Όρθιος μετά από δύο παρατάσεις στην Τουρκία ο ΠΑΟΚ

Written by  Οκτ 16, 2014

Εντυπωσιακό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στην φετινή διοργάνωση του Eurocup, καθώς, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε έπειτα από δύο παρατάσεις, πήρε μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Σμύρνη επί της Καρσίγιακα με 81-87 και έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

 

Οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» αγωνίστηκαν με μυαλό και ψυχή και, παρ’ όλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 9 πόντους πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, βρήκαν τις δυνάμεις να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και να διεκδικήσουν τη νίκη στον επιπλέον χρόνο της αναμέτρησης. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 66-66, ενώ στην πρώτη παράταση δεν βρέθηκε και πάλι νικητής, με το σκορ να είναι 73-73.

Ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη παράταση ήταν πιο συγκεντρωμένος, κατάφερε να υπερκεράσει την κόπωση και στο τέλος πήραν την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν ο Τζέηκ Όντουμ με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο πολύπειρος Κώστας Χαραλαμπίδης με 19 πόντους, ενώ εξαιρετική εμφάνιση με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα πραγματοποίησε και ο Μαρκ Κάρτερ.

Για τους γηπεδούχους, ο Χουάν Παλάσιος ήταν μια ομάδα μόνος του, πετυχαίνοντας 29 πόντους και μαζεύοντας συνολικά 19 ριμπάουντ!

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 30-26, 49-44, 66-66, 73-73, 81-87

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.