Tρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Χαραλαμπίδης, ανανέωση-αναγνώριση ο ΠΑΟΚ

Written by  Νοε 27, 2014

Μεγάλη ατυχία έπληξε τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο τραυματισμός του οποίου στο γόνατο αποδείχθηκε πολύ σοβαρός και έτσι, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες. Σπουδαία κίνηση από την διοίκηση του ΠΑΟΚ που ενεργοποίησε την οψιόν της δεύτερης χρονιάς του συμβολαίου του.

 

Ο Χαραλαμπίδης χτύπησε στο αριστερό του γόνατο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την Ζιέλονα Γκόρα για την 7η αγωνιστική του Eurocup και αποχώρησε υποβασταζόμενος με τον πόνο να είναι χαραγμένος στο πρόσωπό του. Οι φόβοι για σοβαρή ζημιά επιβεβαιώθηκαν, έπειτα από τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα. Όπως αποφασίστηκε, η ζημιά θα αντιμετωπιστεί με επέμβαση και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Κι ενώ όλοι πίστευαν πως μια σπουδαία καριέρα φτάνει με τόσο άδοξο τρόπο στο τέλος της, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς απέδειξε ότι στον ΠΑΟΚ είναι όλοι μια μεγάλη οικογένεια και το αποδεικνύουν  σε κάθε ευκαιρία. Χρειάστηκε μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία για να ανακοινωθεί στον αρχηγό του «Δικεφάλου του Βορρά» ότι η διοίκηση θέλει να αποδείξει εμπράκτως ότι είναι κοντά του και τον υποστηρίζει, γνωστοποιώντας του ότι θα ενεργοποιηθεί από τώρα η οψιόν της δεύτερης χρονιάς του συμβολαίου του, το οποίο θα λήγει στο τέλος της σεζόν 2015-16.

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.