Νέα ήττα στην Πυλαία, αλλά έχει ακόμα τύχη

Written by  Δεκ 03, 2014

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ούτε στην Πυλαία να κοιτάξει στα μάτια την Λοκομοτίβ Κουμπάν και μπορεί με την ήττα του με 54-68 να μην κινδυνεύει άμεσα, ωστόσο, η νίκη επί της Βέντσπιλς την ερχόμενη εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο κρίνεται επιβεβλημένη, ώστε ο «Δικέφαλος» να μην θέσει σε κίνδυνο την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Eurocup.

 

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου βρέθηκαν απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και βρέθηκαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης να κυνηγούν το σκορ. Ένα ξέσπασμα, ωστόσο, στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, αλλά και στο ξεκίνημα του τρίτου έφεραν τον ΠΑΟΚ κοντά στο σκορ και στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά η αστοχία των γηπεδούχων, οι μικροτραυματισμοί που αντιμετώπισαν οι παίκτες του «Δικεφάλου» στη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και η εμπειρία και η ποιότητα της ρωσικής ομάδας, άνοιξαν και πάλι τη διαφορά.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, που στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της φάσης των ομίλων του Eurocupείχε σχεδόν «αγκαλιάσει» την πρόκριση, πλέον με ρεκόρ 4-4 θέλει οπωσδήποτε τη νίκη επί της Βελγικής Βέντσπιλς την ερχόμενη εβδομάδα στην Πυλαία, προκειμένου να «σφραγίσει» και τυπικά το εισιτήριό του. Σε διαφορετική περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς που έχουν ήδη τρεις συνεχόμενες ήττες στον όμιλο, θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή τους συνέχεια.

Κορυφαίος της αναμέτρησης για την ρωσική ομάδα ήταν ο Ράντολφ, ο οποίος σημείωσε 13 πόντους, έχοντας επίσης 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 κοψίματα και 2 λάθη, ενώ καλή απόδοση είχαν και οι Κουρμπάνοφ με 13 πόντους και 5 ριμπάουντ και Μπράουν με 12 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Για τον ΠΑΟΚ, που για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε σημάδια της περιόδου ντεφορμαρίσματος που διανύει, ο μόνος που είχε αναλαμπές ήταν ο Τζέην Όντουμ με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 10-17, 29-35, 44-50, 54-68

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.