Ανανέωσε ως το 2017 ο Τσόχλας

Written by  Μαρ 17, 2015

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Τσόχλα για τα δύο επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να δηλώνει χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη.

 

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας με τον παίκτη, όπως και αυτή με τον Κώστα Χαραλαμπίδη που προηγήθηκε, εντάσσεται στο πλαίσιο της διατήρησης ενός πολύ σημαντικού, ενεργού και ποιοτικού κορμού της ομάδας, με την παρουσία του Απόλλωνα Τσόχλα σε αυτή την προσπάθεια να θεωρείται πολύ σημαντική. Η επισημοποίηση της συμφωνίας, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνει τις επόμενες μέρες, ενώ ο παίκτης σε δηλώσεις του που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή του να συνεχίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

 «Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο ΠΑΟΚ, ο προπονητής μου και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, με τους οποίους πήραμε μία απόφαση για την επέκταση της συνεργασίας μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια, μία πολύ σοβαρή ομάδα, έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το σήμερα και το αύριο και μόνο ικανοποιημένος μπορώ να δηλώσω που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας. Εύχομαι να είμαι υγιής, όπως και όλοι μας στην ομάδα και με την δουλειά μας και θετική σκέψη να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει και η διάθεση και οι ικανότητες, αλλά και οι προοπτικές», αναφέρει στη δήλωσή του.

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.