Πρεμιέρα ΠΑΟΚ στο Eurocup

Written by  Οκτ 15, 2013

Ποδαρικό με νίκη θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Eurocup 2013-14, καθώς θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου, Μπουντούτσνοστ, στην πρεμιέρα του στον έκτου ομίλου της δεύτερης περιφέρειας της διοργάνωσης.

 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του για την επιστροφή της ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ εξήρε την παρουσία της αντιπάλου του τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση. «Πρόκειται για μία ομάδα με βάθος στο ρόστερ, πολύ καλούς παίκτες και σίγουρα θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για μας. Θέλουμε από την συμμετοχή μας στο Eurocup να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, αλλά και να γεμίσουν παραστάσεις όλοι μας οι παίκτες. Ελπίζουμε ότι θα ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας στη διοργάνωση και εμείς και ο κόσμος μας», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Γιώργος Δέδας, ο οποίος μετέφερε τη χαρά τους για τη συμμετοχή σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση. «Είμαστε όλοι μας χαρούμενοι που ξεκινούν οι αγώνες μας στο Eurocup, μία διοργάνωση επιπέδου, που από φέτος έχει και περισσότερους αγώνες, αλλά και περισσότερα παιχνίδια. Δεν είμαστε στη διοργάνωση μόνο για την συμμετοχή, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Η Μπουντούτσνοστ είναι μία έμπειρη ομάδα, με συνεχείς συμμετοχές στο Eurocup και καλή πορεία και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, οι αγώνες που έχουμε είναι συνεχόμενοι κι αυτό μπορεί να φέρνει κούραση, αλλά οι διαφορετικές διοργανώσεις μας βοηθούν να αλλάζουμε παραστάσεις. Είναι καλό για μας που ξεκινάμε τα παιχνίδια μας με εντός έδρας αγώνα και θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε όλοι κι εμείς και ο κόσμος. Και φυσικά να κερδίσουμε», ανέφερε.

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.