Ανακοίνωση Άρη για τα διαρκείας

Written by  Οκτ 16, 2013

Δυσφορία για τα δημοσιεύματα αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο εξέφρασε η ΚΑΕ Άρης, η οποία εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Με αφορμή άστοχες τοποθετήσεις ανενημέρωτων δημοσιογράφων σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας και τα εισιτήρια του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014 με τον ΠΑΟΚ (19/10, 21:30), η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ θέλει να διευκρινίσει τα εξής:

Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν προμηθευτεί οι φίλαθλοι της ομάδας μας, ισχύουν κανονικά για το παιχνίδι του Σαββάτου. Τα εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 5-6 διατίθενται πλέον μόνο από τους Συνδέσμους και όσοι έχουν εκδόσει ήδη διαρκείας για το πέταλο ισχύει κανονικά.

Οι Σύνδεσμοι θα μπορέσουν να εκδόσουν νέα διαρκείας για τη θύρα 5-6 μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι οι ελεύθερες θέσεις έχουν πωληθεί ως εισιτήρια αγώνα.

Ελπίζουμε οι όψιμοι «ανησυχούντες» για το ρεπορτάζ της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ να απευθύνονται στο Γραφείο Τύπου την επόμενη φορά για περισσότερες πληροφορίες.».

Πηγή: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.