Στην τετράδα ο ΠΑΟΚ για την υπέρβαση

Written by  Μάι 19, 2015

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στον τρίτο αγώνα της σειράς των προημιτελικών με το Ρέθυμνο με 75-62 και πλέον θα βρεθεί, όπως και πέρσι, αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος, με στόχο να φανεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται, εκμεταλλευόμενος, παράλληλα, το γεγονός ότι το «τριφύλλι» δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.

 

Με ξέσπασμα στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 28-16, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε μια σημαντική διαφορά στο παιχνίδι και δεν δυσκολεύθηκε στη συνέχεια να τη διατηρήσει ως το τέλος.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος ήδη στη σειρά έχει αρχίσει να κάνει την… απόσβεση της απόκτησής του, αφού σε κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερος. Ο Αμερικανός σημείωσε 19 πόντους με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ήταν εκείνος που οδήγησε τους συμπαίκτες του στη νίκη.

Από κοντά και ο Κέβιν Λάνγκφορντ με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ, αλλά και ο Δημήτρης Χαριστόπουλος με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από το Ρέθυμνο που δεν άντεξε να διεκδικήσει την είσοδό του στην τετράδα του Πρωταθλήματος, ο Μουχάμεντ Φαγιέ είχε 9 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Γιάννης Καλαμπόκης είχε 14 πόντους και 3 ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας στον ημιτελικό του πρωταθλήματος, ευελπιστώντας να θυμηθεί την περσινή πολύ ανταγωνιστική του παρουσία όπου, μπορεί να αποκλείστηκε με 3-0, ωστόσο, ήταν ανταγωνιστικός σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα και, αν ήταν πιο τυχερός, θα είχε σίγουρα καλύτερη τύχη.

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 43-29, 61-44, 75-62

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μπρέμερ 19, Λάνγκφορντ 12, Λιάπης, Κάρτερ 5, Τσόχλας 12, Δέδας, Μαργαρίτης 3, Κωττάς, Όντουμ 7, Βον 4, Χαριτόπουλος 11, Σαλούστρος 2

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Σχίζας, Κουμπούρας 11, Σάφτενααρ 4, Κάουνσιλ 8, Άλεν 8, Καλαμπόκης 14, Φαγέ 9, Χείλαρης, Κράβιτς 6, Δουλγεράκης, Χόλις 2

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.