«Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα»

Written by  Οκτ 18, 2013

Η κακή αμυντική λειτουργία ήταν για τον Αργύρη Πεδουλάκη η αιτία της ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, με τον έμπειρο προπονητή να εντοπίζει αυτή τη δυσλειτουργία στην έλλειψη χημείας που υπάρχει στην ομάδα του.

 

Αμέσως μετά τον αγώνα με τη Λιέτουβος, ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: «Εκεί που αντιμετωπίσαμε το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό έχει εξήγηση στο γεγονός ότι κάποια παιδιά δεν είναι ακόμη έτοιμα με αποτέλεσμα να μην έχουμε καλές συνεργασίες. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε κυρίως στο ένας εναντίον ενός και έτσι δεν καταφέραμε να πετύχουμε το σκοπό μας».

Με τον προπονητή του όσον αφορά την αδυναμία στην άμυνα συμφώνησε και ο Ραμέλ Κάρι, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου: «Δεχθήκαμε 84 πόντους, που είναι πάρα πολλοί για τα δεδομένα μας. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, στο ένας εναντίον ενός και τις περιστροφές, με αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλούς εύκολους πόντους. Το θετικό είναι πως ακόμη είναι νωρίς. Υπάρχει χρόνος για να μπούμε στο σωστό δρόμο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και θα την κάνουμε. Είμαστε επαγγελματίες. Χάσαμε δύο παιχνίδια που θέλαμε να κερδίσουμε. Είναι σίγουρο πως δεν μας αρέσει να χάνουμε. Απόψε είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη και είναι κρίμα απ’ το Θεό που δεν τα καταφέραμε έστω και στην παράταση. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Μπράμος και όλοι μαζί θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε», δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.