Η φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης

Written by  Οκτ 18, 2013

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας τους, αλλά και την νέα φανέλα του Πρωταθλητή Ευρώπης θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα παραβρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας.

 

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκαλεί τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στην παρουσίαση της νέας φανέλας, όπου θα δώσουν το παρόν οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις, αλλά και σπουδαία δώρα για τους φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι παίκτες της ομάδας (Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Mat Lojeski) παρουσιάζουν με υπερηφάνεια τη νέα εμφάνιση και ρουχισμό της ομάδας για την περίοδο 2013-2014. Σχεδιασμένη από την Nike ειδικά για τον Back to Back Πρωταθλητή Ευρώπης και Κόσμου Ολυμπιακό, καθίσταται μοναδική και συλλεκτική.

Η νέα εμφάνιση παραμένει πιστή στα νικηφόρα ερυθρόλευκα χρώματα ενώ διαθέτει τα πιο προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του παίκτη αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες που θα εντυπωσιάσουν τους φιλάθλους, όπως η νέα ολόχρυση γραμματοσειρά και η προσθήκη του "Back to Back Champion 2012 & 2013" λογοτύπου στο εσωτερικό πίσω μέρος της κάθε φανέλας, αναδεικνύοντας υπερήφανα την τεράστια επιτυχία κατάκτησης των 2 συνεχόμενων Ευρωπαϊκών Τρόπαιων.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να δουν και να προμηθευτούν τις νέες εμφανίσεις καθώς και την νέα collection από την μπουτίκ του Ολυμπιακού το "Official Olympiacos Bc Store", κατά την επίσημη παρουσίαση από τους παίκτες της ομάδας Βαγγέλη Μάντζαρη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Mat Lojeski, το Σάββατο 19/10 στις 16:30.  Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη κλήρωση για τα 10 Διαρκείας της νέας περιόδου που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos Bc Store ενώ στο κατάστημα θα βρίσκεται και το Διηπειρωτικό Τρόπαιο".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.