Με μεγάλα παιχνίδια ξεκίνησε το πρωτάθλημα

Written by  Οκτ 10, 2015

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 θα χαρίσει άπειρες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής που έγιναν νωρίτερα το Ρέθυμνο επικράτησε του Απόλλων Πατρών με 87-73 και ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Σάφτεναρ με 15 πόντους.ΟΙ «φρουροι της Αχαΐας» φαίνεται ότι βρήκαν το νέο τους ηγέτη στο πρόσωπο του Μέιερ που τελείωσε την αναμέτρηση με 31 πόντους και 5/5 τρίποντα.

Το Ρέθυμνο και φέτος θα είναι μέσα στις ομάδες που θα χαρίσουν όμορφο και συναρπαστικό θέαμα και η Πάτρα πάντα υπολογίσιμη και δυνατή θα δημιουργήσει προβλήματα σε οποίον την υποτιμήσει.

Την νίκη της αγωνιστικής μέχρι στιγμής έκαναν τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη χάρις σε ένα επιμέρους 22-10 στην τελευταία περίοδο έφυγε με το διπλό της νίκης μετά το 73-64 που επικράτησε στην έδρα του Κόροιβου. Ο Σόκο είχε 14 πόντους στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας.

Τα Τρίκαλα φέτος φαίνονται αποφασισμένα να αφήσουν πίσω τους τη περσινή χρονιά και να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Κόροιβος ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα του αλλά βέβαια είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Στο ντέρμπι τέλος των νεοφώτιστων η Καβάλα επικράτησε έστω και δύσκολα του Λαυρίου με 68-66 χάρις στους 20 πόντους του Ταπούτου και στους 17 του Κοστόβ, ενώ από την άλλη το Λαύριο που δεν κατάφερε να συνδυάσει την παρθενική του εμφάνιση στην Α1 με μια μεγάλη έκτος έδρας νίκη  ξεχώρισε ο  Νίκος Μπάρλος με 14 πόντους.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.