Παναθηναϊκός: «Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας»

Written by  Οκτ 19, 2013

Ανακοίνωση – πρόσκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού εξέδωσε η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας, με αφορμή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας στο ΟΑΚΑ για τη φετινή χρονιά.

 

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει, παράλληλα, διευκρινίσεις για τον τρόπο που θα εισέρχονται όλοι στο γήπεδο, εφιστώντας τους την προσοχή να είναι κόσμιοι και χωρίς έκτροπά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου και ώρα 7.15μ.μ, ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι τα μέτρα που θα ισχύουν στο ΟΑΚΑ απ’ εδώ και στο εξής θα είναι αυστηρά προκειμένου να επικρατεί τάξη και να εξυπηρετείται ο κόσμος που θα έρχεται να περνά ευχάριστες ώρες κοντά στην ομάδα.

Δεν θα εισέρχεται στο ΟΑΚΑ κανείς χωρίς εισιτήριο ενώ όλοι θα κάθονται στη θέση τους. Οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βρίσκονται διαρκώς στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν και ταυτόχρονα είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία σας ώστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει τον κόσμο κοντά της, θα κάνει τα πάντα ώστε να γίνει η ζωή των φίλων της ομάδας ευχάριστη και θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.