Χωρίς Περπέρογλου στα Ιλίσια

Written by  Οκτ 20, 2013

Με μία σημαντική απουσία αναμένεται να παρουσιαστεί στα Ιλίσια ο Ολυμπιακός, καθώς ο Στράτος Περπέρογλου δεν προπονήθηκε χθες και είναι δύσκολο να αγωνιστεί απέναντι στον γηπεδούχο Ηλυσιακό για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

 

Ο φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκρινε πως είναι καλύτερα να μην τον χρησιμοποιήσει προκειμένου να τον προφυλάξει από κάποιο ενδεχόμενο σοβαρότερο τραυματισμό. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Παπαπέτρου, ένας παίκτης, στον οποίο έχουν ποντάρει πολλά στον Ολυμπιακό και είναι μια από τις καλοκαιρινές επενδύσεις των «ερυθρολεύκων» για το μέλλον.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν επίσης ο Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος, ωστόσο, δεν αναμένεται να λείψει από τον αγώνα του Πρωταθλήματος, αλλά και ο Μίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στη μέση και η συμμετοχή του στον αγώνα ακόμα και με τη Γαλατάσαραϊ την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη για τη δεύτρη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, κρίνεται προς το παρόν αμφίβολη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.