Άρης: «Ευχαριστούμε για την ατμόσφαιρα»

Written by  Οκτ 21, 2013

Μπορεί ο Άρης να ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Πρωταθλήματος το Σάββατο, η ατμόσφαιρα, ωστόσο, που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν εξαιρετική, γεγονός που οδήγησε την διοίκηση στο να τους ευχαριστήσει για τη συμπεριφορά τους.

 

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και εξέφρασε την ελπίδα η ίδια ατμόσφαιρα να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη μοναδική τους παρουσία και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο “Nick Galis Hall” το βράδυ του Σαββάτου.

Η προσπάθεια της ομάδας μας δε σταματά σε μία νίκη ή σε μία ήττα. Ο φετινός ΑΡΗΣ αποτελείται από νεαρούς παίκτες με πολλές δυνατότητες, τους οποίους ο κόσμος πιστεύει. Το χειροκρότημα μετά από το τέλος του αγώνα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη στήριξης προς την ομάδα. Έχουμε μεγάλο και ανηφορικό δρόμο μπροστά μας, προκειμένου να φέρουμε και πάλι τον Αυτοκράτορα στο θρόνο του.

Το πρώτο sold out μάς γεμίζει με ελπίδες και μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του ΑΡΗ αναγνωρίζει την προσπάθεια της Διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των νεαρών αθλητών της ομάδας μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το ερχόμενο Σάββατο στο “Nick Galis Hall” για τον αγώνα με την Κηφισιά.».

Πηγή: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.