Επιχείρηση προσαρμογή στον Παναθηναϊκό

Written by  Οκτ 24, 2013

Την προσαρμογή των παικτών του στην νέα έδρα, τη βελτίωση της ομαδικής λειτουργίας, αλλά και τη νίκη απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα επιδιώκει ο Αργύρης Πεδουλάκης, μία μόλις ημέρα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

 

Κατά την προπόνηση της Τετάρτης, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας επικεντρώθηκε περισσότερο στην προσαρμογή των παικτών τους με το γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και προσπάθησε να τους αποφορτίσει από την ανησυχία ότι δεν παίζουν στη φυσική τους έδρα λόγω της γνωστής τιμωρίας.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι περιθώρια για νέα ήττα δεν υπάρχουν, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έβαζε την ομάδα από νωρίς σε περιπέτειες και γι’ αυτό, πέρα από την βελτίωση των συνεργασιών μέσα στο παρκέ, βασικό ζητούμενο είναι η νίκη.

Αυτό επεσήμανε και ο ίδιος ο Αργύρης Πεδουλάκης σε δηλώσεις του κατά τις προηγούμενες ημέρες, ενώ αυτό που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του είναι να μείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο της ομάδας και να μην αφήσουν τη νπροσοχή τους να αποσπαστεί από τις ομολογουμένως σημαντικές απουσίες της Λαμποράλ Κούτσα.

Η ισπανική ομάδα έρχεται με σοβαρές λαβωματιές στο ρόστερ της, καθώς, έπειτα από τον Τόμας Κελάτι, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω ενός τραυματισμού στο γαστροκνήμιο, έχασε και τον Φερνάντο Σαν Εμετέριο, ο οποίος ήταν ο πιο άτυχος όλων. Ο γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα τραυματίστηκε στο δάχτυλο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και, παρόλο που αρχικά δεν φαινόταν κάτι σημαντικό, επανεξετάστηκε από γιατρούς κατά την αλλαγή των πτήσεων της ομάδας από τη Βιτόρια στη Φρανκφούρτη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ισπανία.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο από Κύπριους φιλάθλους, οι οποίοι έκαναν soldout εδώ και μέρες και οι υπεύθυνοι της ομάδας ευελπιστούν ότι η ατμόσφαιρα θα θυμίζει έστω λίγο από ΟΑΚΑ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.