Γιώργος Παπαγιάννης: «Το πρόβλημα μας ήταν στην άμυνα»

Written by  Ιαν 15, 2016

Εκεί εντόπισε τη βασική αιτία της κακής εμφάνισης και της ήττας από τον Ερυθρό Αστέρα ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε στο agapotobasket.gr για το άτυχο αποτέλεσμα με τους Σέρβους, τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι η ηρεμία, ενώ τέλος υπογράμμισε ότι το μυαλό των παικτών είναι στην επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Γιώργο, καταρχάς τι πήγε λάθος στην αναμέτρηση;

Είχαμε πρόβλημα στην  άμυνα, δεν μας  μπήκαν και κάποια σουτ. Από τη στιγμή που ήμασταν άστοχοι στα σουτ έπρεπε να βρούμε κάποιες εναλλακτικές  λύσεις αυτές δυστυχώς δεν μας βγήκαν τυχαίνουν αυτά στο μπάσκετ. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη.

Αυτό το αποτέλεσμα θεωρείς ότι ηταν κρίσιμο θα επηρεάσει την πορεία σας στον όμιλο;

Σε αυτή τη φάση της Ευρωλίγκας ο κάθε αγώνας κρίνει και κάτι για αυτό και προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά στο τέλος. Αφήνουμε τον αγώνα πίσω μας και συνεχίζουμε.

Και τώρα ο επόμενος αγώνας με την Κούμπαν είναι αναμέτρηση do or die για εσάς;

Είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας, έχουμε και μεγάλο ταξίδι μπροστά  μας, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να καταφέρουμε να νικήσουμε. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, όμως, είναι το ματς με τον Άρη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.