Για τη νίκη και τα ρεκόρ στα Τρίκαλα

Written by  Οκτ 28, 2013

Τη νίκη που θα τη φέρει και πάλι κοντά στην κορυφή, αλλά και την κατάρριψη μιας σειράς από ρεκόρ αναζητά ο Παναθηναϊκός στον αποψινό αγώνα με τα Τρίκαλα, όπου θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του στο πλευρό του.

 

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί των καλών εμφανίσεων και να προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους, η οποία, μάλιστα, θα τους δώσει τη δυνατότητα να πιάσουν ένα σημαντικό ρεκόρ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θέλουν μία νίκη για να φτάσουν τις 600 στην Basket League ΟΠΑΠ, εκ των οποίων μέχρι στιγμής 462 έχουν σημειωθεί στην κανονική περίοδο και 137 στα play offs.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, κυνηγά τα δικά του ρεκόρ, καθώς αν ευστοχήσει σε ένα ακόμα τρίποντο θα φτάσει τα 500 και θα γίνει μόλις ο 6ος παίκτης που θα το καταφέρει. Επιπλέον, με 11 ασίστ, θα φτάσει στην κορυφή της σχετικής λίστας στην ιστορία του πρωταθλήματος με 1.700, ενώ με 8 ακόμα ριμπάουντ θα φτάσει τον Ουόλτερ Μπέρι στην 4η θέση με 1.723.

Στην αποστολή για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα δεν μετέχει ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να ξεκουραστεί και να προφυλαχθεί για να μην επιβαρύνει τον τραυματισμό του, ενώ αντίθετα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συμμετέχει κανονικά.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στα Τρίκαλα χωρίς τους φιλάθλους του στο πλευρό του, καθώς, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ, «αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των φίλων της ομάδας για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, με δεδομένο ότι υπάρχει έγγραφη, ρητή απαγόρευση από το υπουργείο αθλητισμού για μετακίνηση φιλάθλων».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.