Μπαίνει σταδιακά ο Μπέγκιτς

Written by  Οκτ 29, 2013

Ευχάριστα νέα έκρυβε για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα η προπόνηση της Δευτέρας, καθώς είδε τον Μίρζα Μπέγκιτς να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπάγερν Μονάχου.

 

Ο Σλοβένος σέντερ που εδώ και καιρό ταλαιπωρούταν από πόνους στη μέση, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Η συμμετοχή του, ωστόσο, θα κριθεί από την πορεία των επόμενων προπονήσεων και, αν τις βγάλει κανονικά και χωρίς άλλες ενοχλήσεις, δεν είναι απίθανο να βρεθεί στη δωδεκάδα, στην οποία έχει να συμπεριληφθεί από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, εκτός θα μείνει ο νεαρός Γιάννης Παπαπέτρου, ο οποίος στον αγώνα με τον Ίκαρο Χαλκίδας υπέστη διπλό κάταγμα στη μύτη και για λίγες μέρες δεν θα παίρνει μέρος στις προπονήσεις, έως ότου είναι σε θέση να προπονείται με προστατευτική μάσκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής να αγωνίζονται απέναντι στον Ίκαρο και να δείχνουν σε καλή κατάσταση, γεγονός που τον κάνει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας σε Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.