Αφήνει πίσω τα ρεκόρ, το μυαλό στο Βελιγράδι

Written by  Οκτ 29, 2013

Με το μυαλό στον επόμενο αγώνα για την Ευρωλίγκα, στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο Αργύρης Πεδουλάκης προετοιμάζει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, προσπαθώντας να βγάλει από το μυαλό τους τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και τα ρεκόρ που σημείωσαν.

 

Στον αγώνα με τα Τρίκαλα ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 600 νίκες στην ιστορία του στο Πρωτάθλημα, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης έγινε μόλις ο έκτος παίκτης που έφτασε τα 500 εύστοχα τρίποντα. Δεν ήταν, όμως, τα μόνα κέρδη, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τους παίκτες του να έχουν διάρκεια, σωστές επιλογές, αλλά και όσους μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως ο Γιάνκοβιτς, να το εκμεταλλεύονται και να δείχνουν πως μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ποντάρει πάνω τους.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στον επόμενο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη και να δημιουργήσει τις συνθήκες για την κατάληψη μιας εκ των πρώτων θέσεων του ομίλου.

Στην αποστολή θα είναι και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος ξεκουράστηκε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και θα μπορεί να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην ομάδα για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.