Στο μυαλό μόνο ο Ερυθρός Αστέρας

Written by  Οκτ 30, 2013

Να ξεχάσουν την κλήρωση του Κυπέλου και να συγκεντρωθούν στην προσεχή αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα στο Βελιγράδι προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, μόλις λίγες ώρες μετά την πληροφορία ότι στον ημιτελικό της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

 

Ο Ερυθρός Αστέρας και όχι ο «ερυθρόλευκος αιώνιος» αντίπαλος είναι ο επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού και αυτό προσπαθεί να επισημάνει με κάθε τρόπο ο τεχνικός των «πρασίνων». Οι τελευταίες εμφανίσεις τους για το Πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια, ωστόσο, παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο δεν είναι ποτέ εύκολα και κρύβουν παγίδες, τις οποίες οι νταμπλούχοι Ελλάδας πρέπει να αποφύγουν αν δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες.

Στην προετοιμασία πήρε μέρος κανονικά και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος έμεινε εκτός τις προηγούμενες μέρες για να ξεκουραστεί, ενώ η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει αύριο για το Βελιγράδι, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.