Ανανέωση συνεργασίας ΕΣΑΚΕ – Υδρογείου

Written by  Οκτ 30, 2013

Την ανανέωση της συνεργασίας τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανακοίνωσαν ο ΕΣΑΚΕ και η εταιρεία γενικών ασφαλειών Υδρόγειος Ασφαλιστική, η οποία θα είναι και φέτος επίσημος χορηγός του Πρωταθλήματος.

 

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

 «Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών, με παρουσία 40 χρόνων στην ελληνική αγορά, και ο ΕΣΑΚΕ, διοργανώτρια αρχή της Basket League ΟΠΑΠ, ανανέωσαν την χορηγική τους συνεργασία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Υδρόγειος προβάλλεται ως επίσημος χορηγός της Basket League ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2013 - 2014, με το χορηγικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει , μεταξύ άλλων, προβολή της εταιρείας εντός των γηπέδων του πρωταθλήματος και τηλεοπτικά μηνύματα από τα κανάλια της NOVA.

«Η περσινή μας ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και η σύνδεσή μας με έναν υψηλού προφίλ θεσμό, όπως αυτόν του Πρωταθλήματος Μπάσκετ, δικαίωσαν τις προσδοκίες μας. Επιλέγουμε να δώσουμε συνέχεια και έμφαση σε αυτή τη συνεργασία, καθώς αποτελεί για μας σημαντικό όχημα εξωστρέφειας και προβολής. Επιπλέον, αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι να στηρίζουμε ένα τόσο αγαπητό άθλημα και ένα θεσμό, που γίνεται κάθε χρόνο καλύτερος» δήλωσε σχετικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης τόνισε από την πλευρά του: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι δίνεται συνέχεια στην συνεργασία που ξεκινήσαμε πέρυσι με την Υδρόγειο Ασφαλιστική. Στόχος του ΕΣΑΚΕ ήταν και παραμένει να συμμαχούμε  με τους καλύτερους, να βάζουμε κοινούς στόχους και να δουλεύουμε μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απόδειξη του ότι βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα με την Υδρόγειο είναι η επέκταση της συμφωνίας μας και ευελπιστούμε να πορευτούμε μαζί για πολλά χρόνια ακόμη»

Η συνεργασία της Υδρογείου με τον ΕΣΑΚΕ εγκαινιάσθηκε κατά την εκδήλωση της κλήρωσης Πρωταθλήματος, όπου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου, κ. Γιάννης Σουρλής, παρέδωσε το τιμητικό βραβείο ήθους στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών».                    

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.