Print this page

Μαρκίζ Χέινς: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας»

Written by  Απρ 20, 2016

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού ήταν ο Μαρκίζ Χέινς που μίλησε στο agapotobasket.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο. Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» σχολίασε την ήττα της ομάδας του, υπογράμμισε ότι αυτός και  οι συμπαίκτες του πρέπει να μάθουν από την ήττα ενώ, τέλος έδωσε και τη δίκη του υπόσχεση στον κόσμο εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τι είπε:

Μαρκίζ θα ήθελα λίγα λόγια για το παιχνίδι. Τι πήγε λάθος;

Δεν νομίζω ότι πήγε κάτι λάθος. Η Λαμποράλ είχε μια τρομερή ευστοχία στα τρίποντα, ο,τι σουτ επιχείρησε σχεδόν το έβαλε ήταν κάτι το τρομερό. Έπαιξε εξαιρετικά και άξιζε την νίκη

Μετά από έναν τέτοιο αποκλεισμό με 3-0 πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθείτε στο Ελληνικό πρωτάθλημα;

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας που είναι το πρώτο ματς για τα Ελληνικά play off. Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε και  να μάθουμε από τα λάθη μας. Ο αποκλεισμός μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να μπούμε πολύ πιο δυνατά στον στόχο του πρωταθλήματος.

Τι θέλετε να υποσχεθείτε στον κόσμο σας;

Ότι θα συνεχίζουμε να δίνουμε τα πάντα είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε, όπως κάναμε και στο δεύτερο παιχνίδι με την Λαμποράλ, ενώ και σε αυτόν τον αγώνα ήμασταν καλοί και ανταγωνιστικοί για 3 δεκάλεπτα, αλλά όπως είπα και πριν η ευστοχία της Λαμποράλ ήταν κάτι το τρομερό. Δεν νομίζω ότι παίξαμε κακή άμυνα, απλώς τα τρίποντα τους ήταν απίστευτα.

Υπήρχε κάτι που θα μπορούσατε να είχατε κάνει διαφορετικά στον αγώνα;

Πάντα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι διαφορετικά. Ίσως αν είχαν χάσει και κάποια σουτ θα ήταν εντελώς διαφορετική η εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά δυστυχώς στο μπάσκετ παίζει και ο αντίπαλος. Τα αν δεν μετράνε αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα.