Κολοσσός: «Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη»

Written by  Νοε 04, 2013

Το μπάσκετ δεν είναι μόνο ένα επαγγελματικό παιχνίδι, αλλά πάνω από όλα αθλητισμός, διάθεση για ζωή και προσφορά. Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμα φορά ο Κολοσσός Ρόδου, παίκτες του οποίου επισκέφθηκαν το περίπτερο «Η Ρόδος για τη Ζωή - Rhodes for Life» και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα.

 

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, οι παίκτες της ομάδας Άγγελος Τσάμης, Μπαμπάλε Όσμπι, Σάββας Ματσαμάς και Ματ Ραμ, μαζί με τον «Κολοσσάρα», τη μασκότ της ομάδας επισκέφθηκαν το περασμένο Σάββατο το περίπτερο «Η Ρόδος για τη Ζωή - Rhodes for Life», μίλησαν με τους υπεύθυνους, φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους σε όσους έχουν ανάγκη.

Οι δηλώσεις των παικτών:

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΜΗΣ: «Ο Κολοσσός είναι πάντα δίπλα σ’ αυτές τις δράσεις. Έτσι και φέτος με μεγάλη μας χαρά είμαστε εδώ να στηρίξουμε την εκδήλωση κατά του καρκίνου! Όλοι μας ευχόμαστε να εξαλείψουμε αυτή την αρρώστια που μαστίζει τον κόσμο»!

ΣΑΒΒΑΣ ΜΑΤΣΑΜΑΣ: «Σε δραστηριότητες όπως αυτή, η συμβολή του κόσμου είναι απαραίτητη. Έτσι όλοι μαζί συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο Κολοσσός και ο Ροδίτης κατά του καρκίνου».

ΜΑΤ ΡΑΜ: «Χαίρομαι που ο Κολοσσός συνεχίζει να δίνει το ‘’παρών’’ στο «Η Ρόδος για τη ζωή», για τη διάδοση της ευαισθητοποίησης για αυτή την ασθένεια. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πάνε σε όλους όσους πάσχουν από καρκίνο. Εύχομαι η αναζήτηση για μια θεραπεία να συνεχιστεί. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους».

Πηγή: kolossosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.