Προπόνηση με ΚΑΟΔ και τώρα… Λοκομοτίβ

Written by  Νοε 05, 2013

Δεν ίδρωσε καθόλου ο Παναθηναϊκός για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ, καθώς πήρε την νίκη με 93-72 και πλέον ετοιμάζεται για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

 

Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Ραμέλ Κάρι ανέβασε υψηλό πυρετό και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα ταξιδέψει απόψε με την υπόλοιπη αποστολή για το Ηράκλειο και ο Αργύρης Πεδουλάκης θα τον περιμένει για να δει αν μπορεί αύριο να πετάξει μόνος και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του νταμπλούχου δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα και με βομβαρδισμό από την περιφέρεια κατάφεραν να χτίσουν γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας και να μην κινδυνεύσουν από την πρώτη περίοδο. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους «πράσινους» να προηγούνται με 35-20 και το παιχνίδι να έχει ουσιαστικά κριθεί.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα και να κάνει ευρύ ροτέισον προκειμένου να έχει ξεκούραστους όλους τους παίκτες του για τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης. Χαρακτηριστικό αυτού ήταν το γεγονός ότι μπόρεσε και έδωσε και χρόνο συμμετοχής και στον νεαρό Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το ημίχρονο έληξε με τον Παναθηναϊκό να μοιράζει θέαμα και να προηγείται με 56-39. Κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις έπειτα από καιρό, πετυχαίνοντας 16 πόντους. Με τις 8 ασίστ που σημείωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης έγινε ο πρώτος παίκτης στην Basket League ΟΠΑΠ που ξεπέρασε τις 1700, ενώ τις 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έφτασε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται πλέον στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο Ηράκλειο, όπου θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, με στόχο τη νίκη και μόνο, που θα τον φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου και θα ατενίζει το μέλλον του με περισσότερη αισιοδοξία.

Τα δεκάλεπτα: 35-20, 56-39, 79-56, 93-72

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.