Ευρωλίγκα: «Συγχαρητήρια στον 200ρη Διαμαντίδη!»

Written by  Νοε 07, 2013

Συγχαρητήρια στον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος απόψε στον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν συμπληρώνει τις 200 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, έδωσε μέσω twitter η διοργανώτρια αρχή.

 

Στο μήνυμά της η Ευρωλίγκα ανέφερε: «Συγχαρητήρια Δημήτρη Διαμαντίδη για τα εννέα χρόνια και τη 200ή σου συμμετοχή στην Ευρωλίγκα», ενώ το συνόδευε με μία φωτογραφία αφιερωμένη στον αρχηγό του «τριφυλλιού».

Ο ίδιος παραμένει απλός «στρατιώτης» της ομάδας και απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους της. Σε δηλώσεις του αναφορικά με το αποψινό παιχνίδι για ητν τέταρτη αγωνιστική της διοργάνωσης σχολίασε: «Όπως κάθε παιχνίδι της διοργάνωσης έτσι και αυτό με την Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι δύσκολο και χρειάζεται από μέρους μας σοβαρότητα και προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Κρήτη, όπου έχουμε δώσει άλλους τέσσερις αγώνες φέτος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να δει τον αγώνα, παίζοντας καλό μπάσκετ, για να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι».

Αναφορικά δε με τους στόχους της ομάδας τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ελληνικό Πρωτάθλημα, το Δημήτρης Διαμαντίδης ανέφερε: «Για τους στόχους μας σε ότι έχει να κάνει με τη διοργάνωση είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε ακόμα, καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή και οι ομάδες δεν έχουν δείξει τις πραγματικές τους δυνατότητες και πάμε βήμα βήμα. Σε ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το ντάμπλ».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.