Προς «διαζύγιο» ΑΕΚ και Μαυροκεφαλίδης

Written by  Αυγ 24, 2016

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την ΑΕΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, με τον Έλληνα διεθνή να αποχωρεί από την Σλοβενία όπου βρισκόταν με την ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παίκτης και διοίκηση δεν ξεκίνησαν με τις καλύτερες συνθήκες τη φετινή προετοιμασία, καθώς υπήρξαν διαφορές τόσο στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα του τραυματισμού του, όσο και στο οικονομικό, με αποτέλεσμα η ρήξη να μην αποφευχθεί και με την αποχώρηση του από την προετοιμασία ουσιαστικά να απομένουν τα τυπικά για να μπει τέλος στην προετοιμασία.

 Φήμες δε λένε πως ήδη ο παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού στην καριέρα του, ενώ η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά τινάζει στον αέρα και το φετινό προγραμματισμό, αφού ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της περσινής πορείας της ομάδας, αλλά και κύριος πυλώνας του ελληνικού κορμού που επιχειρείται να δημιουργηθεί.

 Οι επόμενες ώρες και οι επικείμενες ανακοινώσεις θα δώσουν τις απαντήσεις, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο η επόμενη ομάδα του παίκτη –ήδη υπάρχουν φήμες περί ισπανικού ενδιαφέροντος – όσο, βεβαίως, και για τον αντικαταστάτη του στο ρόστερ της «Ένωσης». Ο Μαυροκεφαλίδης, ωστόσο, αναμένεται να μην είναι ο μόνος παίκτης που θα αποχωρήσει και οι επόμενες μέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.