Εύκολο πέρασμα από «Ζηρίνειο» με κορυφαίο τον Κάρι

Written by  Νοε 11, 2013

Νίκη – αντίδοτο στην πληγωμένη ψυχολογία του βρήκε στο «Ζηρίνειο» ο Παναθηναϊκός, που στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος δεν συνάντησε δυσκολία απέναντι στη Ν. Κηφισιά και επικράτησε εύκολα με 65-88.

 

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια, ώστε, ακόμα και ο ταλαιπωρημένος από τις πολλές απουσίες και την ήττα της περασμένης Πέμπτης για την Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός να μην βρει κανένα εμπόδιο για να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο Πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί από το πρώτο δεκάλεπτο που βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 10-28 και το μόνο που απέμενε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης εκτός από το τελικό σκορ, ήταν να γίνει το σωστό ροτέισον από τον Αργύρη Πεδουλάκη, ώστε να ξεκουραστούν όλοι οι παίκτες από τα αλλεπάλληλα ταξίδια τους. Ο Ραμέλ Κάρι με 18 πόντους και 6/9 τρίποντα και ο Τζέιμς Γκιστ με 14 πόντους και 3/3 τρίποντα ήταν οι κορυφαίοι της νίκης του «τριφυλλιού» με 65-88.

Από τους γηπεδούχους, ο Κρόκερ έκανε προσπάθεια πετυχαίνοντας 20 πόντους, ενώ ο Βασίλιεβιτς πρόσθεσε άλλους 13.

Το παιχνίδι σημανδεύτηκε και από ένα ακόμα ρεκόρ του Δημήτρη Διαμαντίδη, καθώς ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έγινε ο 8ος παίκτης που ξεπέρασε τους 3.800 πόντους στην καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 10-28, 27-45, 42-67, 65-88

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.