Δημοσιεύματα για Γκέρσον στον Παναθηναϊκό

Written by  Νοε 12, 2013

Την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός, την ίδια ώρα που στο Ισραήλ δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «πράσινοι» συζητούν με τον Πίνι Γκέρσον για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, αφού και ο Μάικ Μπατίστ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου, Μακάμπι, που με νίκη όχι μόνο παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση, αλλά βάζει τον Παναθηναϊκό και σε περιπέτειες.

Η ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν την περασμένη εβδομάδα στην Κρήτη έφερε προβληματισμό στο στρατόπεδο των «πρασίνων», ενώ, ταυτόχρονα, έδωσε τροφή για φημολογίες που αφορούν στο πρόσωπο του προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη.

Δημοσίευμα Ισραηλινής εφημερίδας αναφέρει πως ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας τελεί πλέον υπό αμφισβήτηση και υποστηρίζει πως, σε περίπτωση νέας ήττας της ομάδας του στην Ευρωλίγκα, το μέλλον του είναι αμφίβολο. Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρονται και οι πιθανοί αντικαταστάτες του, οι οποίοι φέρονται να είναι οι Φώτης Κατσικάρης, Γιούρι Ζντοβτς και Πίνι Γκέρσον. Για τον τελευταίο δε, δίνεται μεγαλύτερη πιθανότητα, δεδομένου ότι, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ήταν ο μόνος που κατάφερε να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όντας ο μοναδικός προπονητής που τον έχει νικήσει σε τελικό, ενώ κατά τη θητεία του στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό, έχει κερδίσει καλές εντυπώσεις στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, επικαλείται πηγές της διοίκησης των «πρασίνων», οι οποίες αναφέρουν πως η υπομονή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει εξαντληθεί και πως ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη σε περίπτωση νέας ήττας αυτή τη φορά από τη Μακάμπι.

Ωστόσο, κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσαν άμεσα το δημοσίευμα, εκφράζοντας τη στήριξή τους στον προπονητή, καθώς και την πίστη πως η τραγική μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας, θα διορθωθεί σύντομα και ξεκαθαρίζει πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ζήτημα αντικατάστασης του Αργύρη Πεδουλάκη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.