Έφυγε ο Όουενς, ήρθε ο Φάλκερ στην ΑΕΚ

Written by  Οκτ 10, 2016

Την λύση της συνεργασίας της με τον Τζος Όουενς ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕΚ, που προχώρησε στην άμεση αντικατάστασή του, αποκτώντας τον 31χρονο σέντερ Ράνταλ Φάλκερ.

Ο Όουενς δεν είχε ικανοποιήσει με τη μέχρι σήμερα παρουσία του κι έτσι κρίθηκε σκόπιμη η άμεση αντικατάστασή του με τον συμπατριώτη του Φάλκερ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της γαλλικής Νανσί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η AEK B.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (10/10) η συνεργασία της με τον Τζος Όουενς.

Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον Αμερικανό αθλητή κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παράλληλα, και στο πλαίσιο της άμεσης ενίσχυσης της ομάδας ανακοινώνει, ότι ενήργησε άμεσα και υπέγραψε πριν από λίγο συμβόλαιο (έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου) με τον Αμερικανό σέντερ Ράνταλ Φάλκερ.

Βιογραφικό Φάλκερ

Ο Ράνταλ Φάλκερ γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1985 στο St. Louis του Missouri και έχει ύψος 2μ.01.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο Λύκειο Gateway στο St. Louis του Missouri, ενώ αποφοίτησε από το Κολλέγιο του Southern Illinois.

Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε το 2008, καθώς αγωνίστηκε στο γαλλικό Πρωτάθλημα με την Cholet, όπου και παρέμεινε έως το 2012. Επόμενο σταθμός η Μπεσίκτας για τη σεζόν 2012-2013. Στην Τουρκία αγωνίστηκε σε 11 ματς και είχε μέσο όρο 2.4 πόντους και 3.2 ριμπάουντ.

Τον Ιούλιο του 2013 επέστρεψε στο γαλλικό Πρωτάθλημα για λογαριασμό της Νανσί. Σε 37 αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη ο Φάλκερ είχε 10.9 πόντους και 9.4 ριμπάουντ με αποτέλεσμα να ψηφιστεί καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος της LNB Pro A. Την τελευταία του περίοδο (2015-2016) στη Νανσί ο Αμερικανός σέντερ είχε σε 38 αγώνες 8.9 πόντους και 9.2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Πηγή και φωτό: aekbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.