Εύκολα στα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Αθηναίου

Written by  Δεκ 05, 2016

Με κορυφαίο παίκτη του τον Γιάννη Αθηναίου που φώναξε «παρών» στην ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του, ο Ολυμπιακός πέρασε ένα άνετο απόγευμα απέναντι στα Τρίκαλα BC Aries, όπου επικράτησε με 60-81 και στρέφει ξανά την προσοχή του στην Ευρωλίγκα και το παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στην Ούνικς Καζάν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να έχουν ενέργεια και καθαρό μυαλό, αλλά και παίκτες με μειωμένο χρόνο συμμετοχής να δείχνουν ετοιμοπόλεμοι να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί.

Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τον αυξημένο χρόνο που του δόθηκε με την απόφαση του τεχνικού του Ολυμπιακού να αφήσει εκτός δωδεκάδας τον Βαγγέλη Μάντζαρη για λόγους ξεκούρασης και ήταν μακράν ο πιο ορεξάτος παίκτης των «ερυθρολεύκων» και ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Ο γκαρντ των Πρωταθλητών Ελλάδας είχε μια γεμάτη συμμετοχή με 23 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ και σίγουρα γέμισε με ικανοποίηση τον προπονητή του.

Ο Ολυμπιακός μπήκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πολύ σοβαρός και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, πήρε διαφορά ασφαλείας πριν το ημίχρονο και, στη συνέχεια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε την ευκαιρία να μοιράσει όσο καλύτερα γινόταν το χρόνο για να διατηρήσει σε φόρμα τους παίκτες του.

Θετικός στο χρόνο που αγωνίστηκε ήταν και ο Πάτρικ Γιανγκ που σε 13:16 συμμετοχής είχε 9 πόντους με 4 ριμπάουντ και 1 κόψιμο, ενώ σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Κώστας Παπανικολάου που σημείωσε 10 πόντους με 5 ριμπάουντ.

Από τους γηπεδούχους, Μάικ Κάφεϊ και Γκιλβίντας Μπιρούτα είχαν από 12 πόντους.

 

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 29-48, 44-67, 60-81

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.