Μπράμος: «Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια»

Written by  Νοε 18, 2013

Για την ενέργεια που αντλούν οι παίκτες από την παρουσία του κόσμου και τη δύναμη της φυσικής έδρας του Παναθηναϊκού, έγραψε ο Μάικ Μπράμος στο blogπου διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, καλώντας, παράλληλα, τους φιλάθλους να γεμίσουν το ΟΑΚΑ στον προσεχή αγώνα με τη Λιέτουβος Ρίτας.

 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μάικ Μπράμος στο blogτου στην σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Γεια σε όλους,

Απέναντι στον Πανιώνιο ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ για εμάς, καθώς αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό τον αγώνα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια παίξαμε καλή άμυνα, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ, διαβάσαμε καλύτερα στην επίθεση και αντιδράσαμε πιο σωστά σε όλες τις καταστάσεις. Τώρα είναι λογικό να σκεφτόμαστε μονάχα την αναμέτρηση με τη Λιέτουβος Ρίτας την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και γενικότερα για τον όμιλο μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γυρίσουμε στο ΟΑΚΑ, στο σπίτι μας, γι’ αυτό το παιχνίδι της Ευρωλίγκας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ξανά μεγάλη ενέργεια στο παρκέ για να φτάσουμε στον στόχο μας. Θα έρθουν και αυτοί να παίξουν πραγματικά σκληρά, οπότε καταλαβαίνετε πως είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Στον όμιλό μας γίνεται ένας χαμός, όλες οι ομάδες παλεύουν για όλες τις θέσεις, κάθε ομάδα είναι ακόμη ζωντανή και κάθε αγώνας είναι σημαντικός για όλους και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να βλέπουμε μονάχα το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε πολλούς οπαδούς μας την Πέμπτη το βράδυ, αντλούμε μεγάλη ενέργεια όταν παίζουμε στην έδρα μας με το κοινό μας, ξέρουμε πως πάντα μας υποστηρίζουν και πρέπει να παίξουμε με τόση ενέργεια όση μας δίνει ο κόσμος μας. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε. Σας περιμένω την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Μάικ»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.