Ελπίδες να προλάβει Παναθηναϊκό ο Σίμονς

Written by  Νοε 20, 2013

Συνεχίζει την προετοιμασία του για τον προσεχή αγώνα με την Μάλαγα στην Ισπανία για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, με στόχο την συνέχιση του αήττητου σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη που θα συνδυαστεί με κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην κνήμη και εξαιτίας των οποίων έμεινε εκτός στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Ζιέλονα Γκόρα και πλέον, μπορεί να καταστρώνει τα σχέδιά του με στόχο τη νίκη απέναντι στη Μάλαγα.

Ευχάριστα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, ωστόσο, υπάρχουν και από την πορεία του τραυματισμού του Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος είναι εκτός από τον αγώνα με τη Σιένα, όταν και υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης. Ο Αμερικανός σέντερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, έχει ξεκινήσει τρέξιμο και δείχνει πως η πορεία αποθεραπείας του είναι σε καλό δρόμο. Αυτό δείχνει πως οι πιθανότητες να προλάβει την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου στις 23 Δεκεμβρίου αυξάνονται, γεγονός που δικαιώνει τον προπονητή και τη διοίκηση που επέλεξαν να τον περιμένουν και να μην προχωρήσουν στην αντικατάστασή του με άλλον παίκτη μέχρι να είναι σε θέση να επιστρέψει.

Αντίθετα, η απουσία του Σίμονς έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεαρό Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έχει πάρει ευκαιρίες από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και μαζί με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ έχουν προσπαθήσει να καλύψουν εκ των έσω το κενό του, βοηθώντας τους συμπαίκτες τους Ντάνστον και Μπέγκιτς που έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.