«Καθάρισε» νωρίς και μετά σκεφτόταν… ιταλικά

Written by  Μαρ 18, 2017

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πέρασε ένα πολύ εύκολο βράδυ απέναντι στο Λαύριο DHI, του οποίου επικράτησε με 85-64 και πλέον επικεντρώνεται στις δυο μεγάλες μάχες που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ και που θα κρίνουν κατά πολύ το μέλλον του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» έπιασαν από το… λαιμό τους φιλοξενούμενους με το «καλημέρα» της αναμέτρησης και με εξαντλητική άμυνα έφτασαν στο 25-6 του πρώτου δεκάλεπτου, δείχνοντας ότι δεν ήταν διατεθειμένοι να ξοδέψουν ενέργεια στο πρωτάθλημα, αφού ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια για την Ευρώπη.

Το ξεκίνημα αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Τσάβι Πασκουάλ να μοιράσει το χρόνο στους παίκτες του, να τους αφήσει να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και ουσιαστικά να κάνουν μια χαλαρή προπόνηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το Λαύριο από την πλευρά του, έδειξα τα καλά του στοιχεία από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα, όταν και ισορρόπησε την κατάσταση, με τον Παναθηναϊκό ταυτόχρονα να έχει κατεβάσει ταχύτητες και έχει να πάρει μαζί του το επιμέρους 60-58 που σημείωσαν οι δυο ομάδες μετά τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν είχε αντίπαλο κάτω από τα καλάθια, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Νικ Καλάθης είχε 14 πόντους με 6 ασίστ, αλλά και 4 λάθη και ο Κέισι Ρίβερς είχε 12 πόντους για τον Παναθηναϊκό, ενώ από το Λαύριο, ο Κέβιν Πάντερ και ο Σον Έβανς σημείωσαν από 12 πόντους.

 

Τα δεκάλεπτα: 25-6, 44-27, 64-47, 85-64 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.