Συνέχεια στα «Σουτ …από την περιφέρεια»

Written by  Νοε 22, 2013

Το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα «Σουτ …από την περιφέρεια» που έχει καθιερώσει η ομάδα του Ρέθυμνο Aegean συνεχίστηκε με μία ακόμα επίσκεψη της ομάδας, αυτή τη φορά στο τριθέσιο Δημοτικό Σχολείο Αγγελιανών του Δήμου Μυλοποτάμου.

 

Όπως ανακοίνωσε το Ρέθυμνο Aegean, ο team manager της ομάδας Γιώργος Κούμουλος, μαζί με τους παίκτες Λάμπρο Αντωνόπουλο, Γιάννη Σίνη και Ντέρεκ Ράϊτ και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Τζέτζο και την κ. Φωτεινή Παπαδοπετράκη από το γραφείο Τύπου, επισκέφθηκαν το τριθέσιο Δημοτικό σχολείο Αγγελιανών, όπου συναντήθηκαν με τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου.

Όπως ήταν φυσικό, οι μικροί μαθητές τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό πήραν πολλά μαθήματα μπάσκετ, πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες της ομάδας. Μάλιστα, οι παίκτες και οι υπεύθυνοι του Ρεθύμνου Aegean μοίρασαν πολλά δώρα, καθώς και προσκλήσεις ώστε οι μαθητές να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση και τους αγώνες της ομάδας.

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια του σχολείου κα Διαμαντούλα Χριστοφορίδου  και τους δασκάλους του σχολείου,  καθώς και τον σύλλογο γονέων των Αγγελιανών για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean.

Πηγή: rethymnobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.