Πεδουλάκης: «Θέλαμε να παίξουμε με το χρόνο»

Written by  Νοε 24, 2013

Την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κρατά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος εκφράστηκε και με πολύ καλά λόγια για την ομάδα του Άρη και την προσπάθεια που κάνει.

 

«Ο Άρης είναι μια ομάδα που από την αρχή της σεζόν προσπαθεί να βγάλει ενέργεια. Το έκανε και σήμερα πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Είναι μια ομάδα που βγάζει υγεία και κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια που με τον καιρό θα επιβραβευθεί», ανέφερε ο κ. Πεδουλάκης, ο οποίος τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο το πρόβλημα της ομάδας του ήταν ο έλεγχος των ριμπάουντ, που έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να κάνουν δεύτερες επιθέσεις.

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο έξυπνα. Βοήθησε και η είσοδος του Γκιστ που είχε πρόβλημα στη γάμπα και καταφέραμε να πάρουμε το πάνω χέρι. Από εκεί και πέρα παίξαμε με το χρόνο για να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά, ενώ και τον Ούκιτς δεν θέλαμε να τον πιέσουμε», σημείωσε.

Ο προπονητής του παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει και την πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει την ΠΑΕ, γεγονός, ωστόσο, για το οποίο δεν ήθελε να πάρει θέση.

«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του κ. Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ, άλλωστε δεν γνωρίζω τι γίνεται», σχολίασε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.