Εκτός έμεινε πάλι ο Λάσμε

Written by  Νοε 27, 2013

Με τον Στεφάν Λάσμε να εγκαταλείπει για μία ακόμα φορά την προπόνηση του Παναθηναϊκού, θέτοντας προβληματισμό στον Αργύρη Πεδουλάκη για τη συμμετοχή του, συνεχίστηκε η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για τον αγώνα της Παρασκευής με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια.

 

Ο Γκαμπονέζος σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την διάταση έσω πλαγίου στο γόνατο, που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και το υπόλοιπο τιμ του Παναθηναϊκού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει επιδείνωση της κατάστασής του κι έτσι έκρινε σκόπιμο να μην τον αφήσει να συνεχίσει στην προπόνηση. Η συμμετοχή του στον αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και εάν και εφόσον ο Λάσμε δεν νοιώθει καμία ενόχληση στο γόνατό του. Όλοι στην ομάδα του «τριφυλλιού» γνωρίζουν πως η συνέχεια είναι εξαιρετικά σημαντική και δύσκολη και μία απώλεια μιας τόσο πολύ σημαντικής ομάδας, όπως ο Λάσμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα ήταν βαρύ πλήγμα.

Στη χθεσινή προπόνηση, δεν ολοκλήρωσε όλο το πρόγραμμα και ο Τζέιμς Γκιστ, καθώς ένοιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Λιέτουβος Ρίτας την περασμένη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και, όπως προφυλάχθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, έτσι επιλέχθηκε και τώρα, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος και στη Βιτόρια.

Η αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία είναι προγραμματισμένη για αύριο, ενώ όλοι ελπίζουν σε μία νίκη που θα φέρει τον Παναθηναϊκό πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης, αλλά και σε ένα καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο, ώστε να έχει καλή συνέχεια και στο top 16, όπου τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.